Υπηρεσίες

ΜΕΛΕΤΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ

01. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Η εταιρία «NVIOS» έχει ως στόχο τη δημιουργία του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος μέσα από μία ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική μελέτη η οποία βασίζεται πάντα στις απαιτήσεις του project  και των επενδυτών.

Η ομάδα της «NVIOS», κατέχοντας την κατάλληλη εξειδίκευση, δημιουργικότητα και  επαγγελματισμό που απαιτείται, παρέχει αρχιτεκτονικές υπηρεσίες οι οποίες συνθέτουν όλα εκείνα τα δεδομένα που καθορίζουν την εξειδικευμένη ως προς τον χώρο και τις απαιτήσεις έρευνα, τη λειτουργική και αισθητική διαμόρφωση και την επιλογή των κατάλληλων υλικών. Η αυστηρή ανάλυση του σχεδιασμού, αλλά και η μεταφορά όλων εκείνων των  ποιοτικών χαρακτηριστικών που χρειάζονται για την υλοποίηση της κατασκευής και την πρακτική χρήση του χώρου, εξασφαλίζουν το βέλτιστο αποτέλεσμα.

02. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η  «NVIOS» έχει ως βασικά εργαλεία  την εμπειρία και την γνώση σε κατασκευή μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και οικιστικών συγκροτημάτων που εγγυόνται την ποιοτική αποπεράτωση των έργων. Η κατασκευή μίας ξενοδοχειακής μονάδας, ενός σπιτιού ή ενός οικιστικού συγκροτήματος, αποτελεί τη μεταφορά του αρχιτεκτονικού σχεδίου στην πράξη, έχοντας γίνει από μέρους μας η  κατάλληλη επιλογή σύγχρονων και ποιοτικών υλικών, εφαρμογή εμπεριστατωμένων μεθόδων και σωστή καθοδήγηση και επίβλεψη της κατασκευής από την αρχή μέχρι το τέλος.

Δεσμευόμαστε να παραδώσουμε στον επενδυτή ένα τελικό αποτέλεσμα  που θα αποπνέει σιγουριά, αρτιότητα και πολυτέλεια, έχοντας ως προσωπικό στόχο να ξεπερνάμε κάθε φορά οποιοδήποτε προηγούμενο κατασκευαστικό δεδομένο.

03. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (Interior design)

Η εσωτερική διακόσμηση αφορά στην τέχνη και την επιστήμη της βελτίωσης του εσωτερικού χώρου ενός κτηρίου με στόχο τη διαμόρφωση ενός υγιούς, λειτουργικού και ανώτερου αισθητικά περιβάλλοντος για τους ανθρώπους που τον αξιοποιούν.

Η δημιουργική διαδικασία της εσωτερικής διακόσμησης  περιλαμβάνει ενδελεχή έρευνα και ανάλυση των δεδομένων ώστε κατά την εφαρμογή του σχεδιασμού να προάγεται η οργάνωση, η διαμόρφωση και ο εξοπλισμός του χώρου, που ολοκληρώνει λειτουργικά και αισθητικά την επιθυμητή αρχιτεκτονική σύνθεση.

H ομάδα του Interior Design, στηριζόμενη στην δημιουργικότητά της, την εξειδικευμένη γνώση και τη κατάρτιση της στο τομέα, ασχολείται κυρίως με το συνδυασμό της λειτουργικότητας του χώρου, της πρακτικής και της αισθητικής με βάση τις συνήθειες, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη, δημιουργώντας μια μοναδική ταυτότητα στο κάθε χώρο. Επιλέγει το πιο κατάλληλο σχεδιασμό για τον πελάτη και αναπτύσσει ένα σχέδιο που έχει σχέση με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται ο χώρος. Το αποτέλεσμα του σχεδιαστή είναι η μέριμνα για τη λειτουργία, τη δομή και την αισθητική του κάθε χώρου.

Κύριος στόχος της ομάδας μας είναι σε κάθε περίπτωση η ανανέωση και ο εκσυγχρονισμός των λειτουργικών ιδιοτήτων του χώρου καθώς και η απόδοση μιας νέας αισθητικής, που αναβαθμίζει την ποιότητα και την αξία του.

04. ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΜΟΣ

Η εταιρία NVIOS αναζητά οικόπεδα ανά την επικράτεια που πληρούν τις προδιαγραφές για τις οικονομικές προσδοκίες των επενδυτών στο τουριστικό τομέα. Η εταιρία πραγματοποιεί μελέτες και τρισδιάστατους 3D σχεδιασμούς για την αναλυτική περιγραφή των έργων και εν συνεχεία εκπονεί  χρηματοοικονομικά master plans με σκοπό την αναλυτικότερη αποτύπωση των έργων.

Η NVIOS προχωρά στην συμφωνία με τα κατάλληλα funds και επενδυτικά σχήματα αξιοποιώντας παράλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία από Ελλάδα και εξωτερικό.

05. ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η «NVIOS» δραστηριοποιείται στην απόκτηση κατάλληλης έκτασης γης ή κτίσματος, την ανάπτυξη και την κατασκευή οικιστικών και ξενοδοχειακών συγκροτημάτων.

Η «NVIOS» δημιουργεί και συντονίζει τουριστικά έργα είτε ξενοδοχειακών μονάδων είτε οικιστικών συγκροτημάτων, αξιοποιώντας χρηματοδοτικά εργαλεία και funds που επενδύουν στην Ελλάδα.