Η Εταιρεία μας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η «ΝVIOS» είναι μέλος του ομίλου NHS & NLS.

Η εταιρεία NHS «New Health System» είναι ασφαλιστική εταιρεία και αναπτύσσει προγράμματα υγείας σε Ελλάδα, Αγγλία, Σερβία και Αλβανία.

Η εταιρία NLS «New Line System» δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας σε συνεργασία με την Motor Oil – NRG και σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα αναπτύσσει μέσω του μεγαλύτερου δικτύου συνεργατών στην Ελλάδα, Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και συναλλαγές.

Ο όμιλος διαθέτει κλινική Ψυχικής Υγείας μέσω της εταιρείας «Γη και Άνθρωπος»

Ο όμιλος αναπτύσσεται επίσης στον επαγγελματικό τουρισμό μέσω της εταιρίας NTS «New Travel System».

Η «ΝVIOS» δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων και πολυτελών τουριστικών συγκροτημάτων σε επιλεγμένα μέρη της Επικράτειας. Τα έργα που πραγματοποιούνται διαθέτουν υψηλή αισθητική και premium υπηρεσίες διαμονής. Η ανάπτυξη των έργων γίνεται με κεφάλαια της εταιρίας και σε συνεργασία με χρηματοδοτικά εργαλεία και funds που επενδύουν στην Ελλάδα στο τουριστικό τομέα. Η εταιρία μας  επιλέγει τον χώρο, σχεδιάζει και μελετά την καταλληλότερη τουριστική επένδυση και συντονίζει τις απαιτούμενες δράσεις μέχρι την ολοκλήρωσή της. Πραγματοποιεί τη κατασκευή των μονάδων και εν συνεχεία διαχειρίζεται τη λειτουργία τους.

Η «ΝVIOS»  διαθέτει στο δυναμικό της ιδιαίτερα έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη από το χρηματοοικονομικό τομέα, ειδικούς συμβούλους επενδύσεων και εξειδικευμένους μηχανικούς και αρχιτέκτονες που συνεργάζονται ώστε να γίνει η κατάλληλη επιλογή επένδυσης σε συνδυασμό με premium και σύγχρονη  κατασκευή και ανάπτυξη των έργων.

Η αξιοπιστία, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, η εξατομικευμένη προσέγγιση και η ανθρώπινη επαφή, είναι οι αξίες που πρεσβεύει η εταιρεία και τα άτομα της ομάδας μας.